Veroordeling Terreuraanslag

Wij veroordelen ten strengste de terreur; de aanslag die op dinsdag 28 juni 2016 gepleegd werd door terroristen die niets met menselijkheid te maken hebben en die talloze onschuldige mensen het leven heeft gekost, veroordelen en verafschuwen wij.

Er zijn talloze broeders overleden en velen gewond geraakt.

Men moet weten dat terreur, door wie dan ook gepleegd en tegen wie dan ook gericht, een misdaad is tegen de menselijkheid en de enige doelstelling ervan is om onrust te zaaien en een sfeer van vrede en rust te saboteren.

Deze lafhartige aanslag heeft zowel in geheel Turkije als in Nederland onze gemeenschap diep geraakt en verdriet bezorgd.

Als Islamitische Stichitng Nederland verwerpen wij zulke aanslagen en alle vormen van geweld die in Turkije de gemeenschappelijke vrede en rust verziekt.

Deze lafhartige aanslag die in de gezegende maand Ramadan op deze onmenselijke wijze is gepleegd heeft vele broeders en zusters het leven gekost; wij condoleren hun nabestaanden en wensen hen veel sterkte toe. De gewonde broeders en zusters wensen wij van harte beterschap toe.

 

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.