Tweede seminar ISN-Eindejaarsumra voor jongeren volbracht

Op 11 december 2022 vond er in Den Bosch een tweede seminar plaats die in het teken stond van de eindejaarsumra voor jongeren, georganiseerd door de Islamitische Stichting Nederland (ISN). De umragroep bestaat uit 258 personen, waarvan 247 jongeren en 11 functionarissen.

De seminar, die werd gehouden in de conferentiezaal van de ISN Orhan Gazi Moskee te Den Bosch, werd bijgewoond door ISN-voorzitter Muhlis Koç, bestuurslid Köksal Koçakoğlu, ISN-Jongerencoördinator Abdullah, Hajj- en Umra-coördinator Cevdet Keskin, leidsman Yüksel Kaya, religieuze bedienaren die deel zullen nemen aan de umra-organisatie en jongeren die zich hebben ingeschreven voor de umra.

Tijdens de seminar werd informatie gegeven over de aandachtspunten tijdens de heen- en terugreis naar Mekka en Medina. De deelnemers hebben kennisgemaakt met hun groepsleider en kamergenoten. Tevens zijn de voorbereidingen voor deze belangrijke reis met hen doorgenomen. De jongeren, waarvan de meesten voor het eerst de umra zullen volbrengen, volgden de seminar met grote belangstelling.

Er zijn in totaal zeven groepen, die op 26 of 27 december 2022 richting Medina zullen vertrekken. Na een vierdaags verblijf in Medina, zullen de deelnemers naar Mekka gaan en daar hun umra voltooien.

De eindejaarsumra, die mede wordt georganiseerd met bijdragen van ISN, zal op uiterlijk 8 januari 2023 zijn afgerond.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.