Onderwijsworkshop in Bergen op Zoom

ISN Onderwijs organiseert regelmatig workshops rondom het godsdienstonderwijs. Zo is er op 2 februari 2020 een workshop gehouden in de conferentiezaal van de ISN Ulu Moskee te Bergen op zoom, georganiseerd door de onderwijscommissie van de onderhavige moskee.

De workshop werd verzorgd door onderwijscoördinator Ali Türk en door de religieuze bedienaar Hatice Dere. Het programma begon met een recitatie uit de Koran, verzorgd door de religieuze bedienaar Hüseyin Demirkaya. De sprekers stonden vooral stil bij het centraal stellen van de leerling. Ook is er gesproken over het voorbereiden van de lessen door de leerlingen en over de aandachtspunten tijdens de lessen.

Ali Türk bedankte met name de religieuze bedienaar Hüseyin Demirkaya en de onderwijsverantwoordelijke Yusuf Dağdelen voor hun aandacht voor het godsdienstonderwijs. Tevens benadrukte hij dat de onderwijsvrijwilligers die zich hebben ingezet voor het godsdienstonderwijs hier veelvuldig voor beloond zullen worden. De workshop eindigde met een vraag-en-antwoordsessie en met een smeekbede.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.