Viering veertigjarig bestaan ISN Abdulkadir Geylani Moskee Hoorn en Turkse Culturele Stichting

Op 21 februari 2020 is er een ceremonie gehouden ter ere van het veertigjarige bestaan van de Turks-Islamitische Culturele Stichting en de ISN Abdulkadir Geylani Moskee te Hoorn.

De viering werd gehouden in het Wijkcentrum te Hoorn. Onder de aanwezigen bevonden zich Jan Nieuwenburg (Burgemeester van Hoorn), Akın Özden (Consul bij het Consulaat van Turkije te Amsterdam), Muhlis Koç (Voorzitter ISN), Cabir Acer (Voorzitter Turks-Islamitische Stichting te Hoorn), Filiz Soysal (Voorzitter Turkse Culturele Stichting), Veyis Güngör (Voorzitter Türkevi te Amsterdam), Roger Tonnaer (Fractievoorzitter van de lokale fractie Tonnaer te Hoorn), Şerafettin Babacan (Vicevoorzitter Turks Islamitische Culturele Federatie (TICF)), moskeebestuurders uit de regio en andere genodigden.

Tijdens de ceremonie werden verschillende toespraken gehouden. Er werd teruggeblikt op de succesvolle diensten in de afgelopen veertig jaar van de Turks-Islamitische Culturele Stichting en de ISN Abdulkadir Geylani Moskee te Hoorn. Ook werden er diverse onderscheidingen toegekend aan pioniers die in die jaren bijzondere prestaties hebben geleverd. De aanwezigen beleefden een aangename middag onder het genot van ney-muziek.

Wij danken Şenol Ocaklı voor de afbeeldingen.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.