Nieuwe publicatie ISN: “Ik leer Qurʾān reciteren met tadjwīd”

De Islamitische Stichting Nederland (ISN) geeft een nieuw boekwerk uit, getiteld “Ik leer Qurʾān reciteren met tadjwīd.”. Dit boek is oorspronkelijk samengesteld door Osman Egin ve Hüseyin Öresin en uitgegeven door het Presidium voor Religieuze Zaken. Het Onderzoekscentrum van ISN heeft dit boekwerk naar het Nederlands vertaald en is vanaf heden verkrijgbaar.

Dit boek bestaat uit 123 pagina’s, die onderverdeeld zijn in drie hoofdthema’s: algemene recitatieregels, tadjwīd en toepassingen. De doelgroep van dit boek is iedereen die die volgens de voorgeschreven regels Qurʾān wil leren reciteren en een docent hebben die hen daarbij kan begeleiden, bijvoorbeeld geloofsbedienaren van ISN of docenten die actief zijn binnen religieus onderwijs.

Dit boek is te bestellen bij onze nevenvestiging Vakif BV voor de prijs van € 3,00 per stuk plus verzendkosten. Voor lokale moskeevestigingen, boekhandels en webshops geldt een korting van 20%. Voor bestellingen kunt u zich wenden tot de Boekenafdeling van Vakif BV, te bereiken op telefoonnummer 070-7830040 en op kitap@diyanet.nl.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.