Nieuwe publicatie ISN: “Basiskennis over Islam”

De Islamitische Stichting Nederland (ISN) geeft een nieuw boekwerk uit, getiteld “Basiskennis over Islam”. Dit boek is oorspronkelijk samengesteld door Seyfettin Yazıcı en uitgegeven door het Presidium voor Religieuze Zaken. Het Onderzoekscentrum van ISN heeft dit boekwerk naar het Nederlands vertaald en is vanaf heden verkrijgbaar.

Dit boek bestaat uit 372 pagina’s, die onderverdeeld zijn in vier hoofdthema’s: geloofsleer, aanbidding, goede manieren (akhlāq) en biografie van profeet Mohammed (sīrah). De doelgroep van dit boek zijn jongeren en jongvolwassenen die op zoek zijn naar authentieke religieuze kennis of naar een handig naslagwerk aangaande religieuze kennis en praktijk.

Dit boek is te bestellen bij onze nevenvestiging Vakif BV voor de prijs van € 3,60 per stuk plus verzendkosten. Voor lokale moskeevestigingen, boekhandels en webshops geldt een korting van 20%. Voor bestellingen kunt u zich wenden tot de Boekenafdeling van Vakif BV, te bereiken op telefoonnummer 070-7830040 en op kitap@diyanet.nl.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.