Nieuwe publicatie ISN: “Camiye Gidiyorum – 1”

De Islamitische Stichting Nederland (ISN) is bezig met een professionaliseringsslag in het godsdienstonderwijs dat in moskeeën wordt verzorgd. In het kader van uniformiteit in het godsdienstonderwijs hebben wij een nieuw boek uitgebracht, getiteld “Camiye Gidiyorum – 1”. De doelgroep van dit boek zijn kinderen uit de leeftijdsklasse 7 tot 9 jaar. Dit boek is samengesteld door diverse specialisten door heel Europa en is vanaf heden verkrijgbaar ten behoeve van het onderwijsjaar 2017-2018.

Dit boek bevat onderwerpen als geloofsleer, aanbiddingen, goede manieren (akhlāq) en biografie van profeet Mohammed (sīrah). Elk hoofdstuk bevat een overzicht met Nederlandstalige betekenissen van islamitische termen.

Dit boek is te bestellen bij onze nevenvestiging Vakif BV voor de prijs van € 3,40 per stuk plus verzendkosten. Voor lokale moskeevestigingen, boekhandels en webshops geldt een korting van 20%. Voor bestellingen kunt u zich wenden tot de Boekenafdeling van Vakif BV, te bereiken op telefoonnummer 070-7830040 en op kitap@diyanet.nl.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.