Moskeebestuurders en geloofsbedienaren ISN komen bijeen in Ede

Met het oog op de naderende vastenmaand Ramadan vond er op 14 april 2019 een bijeenkomst plaats in de conferentiezaal van de ISN Ulu Moskee te Ede. Aan de bijeenkomst namen lokale moskeebestuurders en geloofsbedienaren deel die gelieerd zijn aan Islamitische Stichting Nederland (ISN). De bijeenkomst werd georganiseerd in samenwerking tussen ISN en het Haagse Adviseurschap voor Religieuze Zaken.

Onder de deelnemers bevonden zich dr. Ali Parlak (Waarnemend Raadsman voor Religieuze Zaken), Mustafa Yeşilorman (Attaché voor Religieuze Zaken ambtsgebied Deventer), Mehmet Yürek (Bestuursvoorzitter ISN) en leden van het ISN-bestuur.

De bijeenkomst begon met een Koranrecitatie. Vervolgens hield Yürek een toespraak over bestuursleden die recentelijk, op 10 maart 2019, gechargeerd zijn tijdens de Algemene Vergadering van ISN. Yürek informeerde de aanwezigen over de strategie en plannen van ISN voor de aankomende termijn.

Tijdens het slotdeel van de bijeenkomst vond er een evaluatie plaats van de voorbereidingen die ISN-moskeeën getroffen hebben voor de Ramadan-maand en waren er enkele mededelingen. Ook werden vragen van moskeebestuurders beantwoord. Het programma eindigde met de verstrekking van versnaperingen.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.