Lezingenreeks over familiezaken voortgezet

In samenwerking met het Haagse Adviseurschap voor Religieuze Zaken houdt de Islamitische Stichting Nederland (ISN) lezingen over familiezaken. 

De lezingenreeks is gehouden in diverse ISN-moskeeën: ISN Mevlana Moskee te Hilversum, ISN Eyüp Sultan Moskee te Vlaardingen, ISN Kocatepe Moskee te Rotterdam, ISN Hacı Bayram Moskee te Bunschoten, ISN Abdulkadir Geylani Moskee te Waalwijk, ISN Selimiye Moskee te Dieren, ISN Ihlas Moskee te Geleen en ISN Selimiye Moskee te Veghel. De lezingen in de laatstgenoemde twee moskeeën vond plaats op 15 april 2019.

Als sprekers is gekozen voor drie deskundige vrouwelijke predikers die in dienst zijn van het Presidium voor Religieuze Zaken, zijnde Amine Nuriye Çıtırık, Ayşe Akkoç en Habibe Yavaş.

De lezingen worden gekenmerkt door haar interactieve karakter: na een voordracht worden de deelnemers in staat gesteld om vragen te stellen. De sprekers gaan specifiek in op thema’s als het belang van het gezin, het huwelijk, effectieve communicatie binnen het gezin en effectieve opvoeding. De lezingen worden hoofdzakelijk bezocht door vrouwelijke geïnteresseerden.

De lezingenreeks wordt in een tijdsbestek van twee weken volbracht. De lezingen zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.