Moskeebestuurders brengen bezoek aan ISN

Moskeebestuurders brengen bezoek aan ISN

In het kader van het wekelijkse spreekuur dat iedere woensdag in het hoofdkwartier van de Islamitische Stichting Nederland (ISN) plaatsvindt, hebben de onlangs aangetreden bestuursleden van de ISN Merkez Moskee te Doetinchem en van de ISN Fatih Moskee te Oldenzaal een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier in Den Haag. Dit vond plaats op 29 november 2019.

In beide moskeeën hebben algemene vergaderingen plaatsgevonden van waaruit nieuwe bestuursleden zijn gekozen; bij de ISN Merkez Moskee te Doetinchem was dat op 10 november 2019 en bij de ISN Fatih Moskee te Oldenzaal op 3 november 2019. De nieuwe bestuursleden hadden een ontmoeting met Muhlis Koç (Bestuursvoorzitter ISN).

Tijdens de ontmoeting namen de bestuursleden de gefiatteerde bestuursovereenkomsten in ontvangst; daarmee werd hun benoeming officieel. De bestuursleden hebben aangegeven gezamenlijke activiteiten te willen ontplooien en spraken hun verwachting uit de nodige steun te krijgen van het hoofdkwartier. Voorzitter Koç feliciteerde de nieuwe bestuursleden met hun benoeming en benadrukte dat vrijwillige inzet voor moskeeën een grote spirituele waarde heeft. Hij beloofde de nieuwe bestuursleden te zullen steunen.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.