Lezingenreeks Gezin en Communicatie is gestart

De door de Islamitische Stichting Nederland (ISN) georganiseerde lezingenreeks “De taal van de liefde in de communicatie binnen het gezin” is begonnen. Tijdens deze lezingen wordt er gesproken door Dr. Süleyman Doğan, Universitair Docent aan de Faculteit der Letterkunde van de Technische Universiteit Yıldız te Istanbul. Op uitnodiging van ISN is hij momenteel in Nederland.

Deze lezingenreeks is op 7 februari 2017 begonnen en duurt voort tot en met 11 februari 2017. Deze vinden in vijf verschillende steden plaats. De eerste twee hebben inmiddels plaatsgevonden in Purmerend en Harderwijk.

Deze lezingen worden drukbezocht door mannen, vrouwen en jongeren. Dr. Süleyman Doğan beantwoordt aan het eind van elke lezing de vragen van deelnemers. Hij laat desgevraagd weten dat hij blij is met de hoge opkomst tijdens deze lezingen.

De lezingenreeks duren tot en met aanstaand weekend voort en worden nog gehouden in Den Haag, Schiedam en Deventer. De data en tijdstippen van deze lezingen staan vermeld op de website van ISN.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.