ISN verstrekt beurzen aan Bosnische studenten

Prof. dr. Yavuz Ünal (Voorzitter Raad van Toezicht) en Mücahit Batman (Onderwijscoördinator) hebben namens de Islamitische Stichting Nederland (ISN) onderwijsbeurzen verstrekt aan Bosnische studenten. 

In het gebouw van de liefdadigheidsstichting genaamd Emmaus, een partnerorganisatie in de plaats Duje, werd er ten behoeve van studenten een vastenmaal (iftar) gehouden. Elf hiervan, die allen een verschillende opleiding volgen, zijn door ISN uitgekozen als begunstigden van een onderwijsbeurs voor een periode van één jaar. Daarnaast zijn deze studenten voorzien van boeken in de Bosnische taal, die uitgegeven zijn door het Presidium voor Religieuze Zaken. Het gaat om exemplaren van de Koran, boeken over parabelen van profeten, geloofsleer en boeken over aanbiddingen.

De ouders van de leerlingen spraken hun tevredenheid over deze dienstverlening van ISN. Volgens de ouders zou zonder tussenkomst van ISN de voltooiing van de opleidingen onmogelijk zijn geweest.

Ünal, die de studenten toesprak, gaf aan dat hij één wens heeft, namelijk dat de studenten hun landgenoten gedienstig zijn.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.