ISN heeft het boek ‘Profeet Mohammed en zijn universele boodschap’ reeds gepubliceerd

Met behulp van het onderzoekscentrum van Islamitische Stichting Nederland is een kostbaar boek vertaald naar het Nederlands. Het boek wat door Prof. Dr. İbrahim Sarıçam is geschreven heet; ‘Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı’. Dit boek krijg een plaats binnen de vele publicaties van de religieuze instelling ISN. Dit boek bevat een biografie van profeet Mohamed en is recentelijk naar het Nederlands vertaald.

Islamitische Stichting Nederland heeft opdracht gegeven om dit boek te laten vertalen naar het Nederlands. De vertaling van dit boek heeft als voornaamste reden om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de islam en de biografie van profeet Mohammed in het bijzonder. Het boek is gedrukt in Turkije door Turkiye Diyanet Vakfi.

Dit boek is zowel te koop voor bedrijven als voor particuliere geïnteresseerden. Het is tevens goed om te melden dat bedrijven een groter aantal boeken kan bestellen in tegenstelling tot particulieren. Indien u geïnteresseerd bent geraakt in het boek kunt u deze bestellen door een e-mail te sturen naar: kitap@diyanet.nl.

De bestellingen kunnen bij de vestiging zelf worden opgehaald of eventueel verstuurd worden.

Islamitische Stichting Nederland

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.