Inzamelingsactie verzorgingshuis ten behoeve van de moeders van Srebrenica

ISN-Filantropie, de liefdadigheidstak van de Islamitische Stichting Nederland, is een inzamelingsactie begonnen ten behoeve van kwetsbare ouderen in een verzorgingshuis in Srebrenica (Bosnië en Herzegovina). Volgens het plan dat onlangs is opgesteld, zullen er acht bungalowwoningen worden gebouwd.

Het idee om een verzorgingshuis op te zetten werd geboren door de moeilijke leefomstandigheden, gebrek aan financiële middelen, afwezigheid van individuele verzorging, gebrekkige medische voorzieningen en de grote afstand tussen de kwetsbare ouderen en ziekenhuizen. De zogeheten zorgbehoevende moeders van Srebrenica kunnen gebruik maken van de diensten die het verzorgingshuis aanbiedt.

Het gezondheidscentrum, dat onderdeel uitmaakt van het verzorgingscomplex, werd op 10 juli 2019 officieel geopend. Het gezondheidscentrum bedient voornamelijk de bewoners van het complex, maar ook andere mensen die woonachtig zijn in de omgeving.

Laten we de moeders, die na de tragische oorlog in Bosnië en Herzegovina in een geïsoleerde en kwetsbare positie zijn gekomen, niet vergeten. Laten we ons steentje bijdragen en proberen hun leed te verzachten.

Je kunt meedoen door de onderstaande stappen te doorlopen en een online-betaling doen middels iDeal. Het is ook mogelijk een bedrag te storten op NL75 RABO 0130 4045 35 ten name van ISN Acties-Kampanya. Vermeld bij de omschrijving van jouw betaalopdracht: Srebrenica.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.