Eerste informatiemiddag voor aanstaande pelgrims volbracht

De Bedevaartorganisatie van de Islamitische Stichting Nederland (ISN) heeft op 15 juli 2018 een informatiemiddag gehouden ten behoeve van aanstaande pelgrims. Dit vond plaats in de conferentiezaal van de ISN Ulu Moskee te Ede en werd geleid door Zühdü Elveren (Geloofsbedienaar ISN Ulu Moskee te Ede). 

Onder de aanwezigen bevonden zich Cevdet Keskin (Algemeen Directeur Vakif BV en eindverantwoordelijke Bedevaartorganisatie), Osman Gülbe (Secretaris Raad van Toezicht ISN) en geloofsbedienaren uit Nederland die als bedevaartfunctionaris gaan dienen.

De bijeenkomst startte met een recitatie uit de Koran, verzorgd door Yunus Gözcü. Vervolgens hield Gülbe, die tevens aangewezen is als Country Manager voor Bedevaartdiensten, een openingstoespraak. Vervolgens hield Keskin een informatieve presentatie over punten waar aanstaande pelgrims op dienen te letten gedurende de afreis. Tijdens de studiemiddag werden ook de groepsleiders bekend gemaakt. Gedurende de afreis zullen er 23 beambten, waaronder vier vrouwelijke, ten dienste staan van de pelgrims.

Na afloop van de presentaties was er een vraag-en antwoordsessie. De aanstaande pelgrims werden voorzien van versnaperingen en kregen ze tevens hun bedevaartattributen uitgereikt.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.