Bijeenkomst Hadj Functionarissen

De religie functionarissen, die tijdens de Hadj Organisatie 2016 van ISN, dienst zullen doen, kwamen bijeen op het hoofdkantoor van ISN.  Aan deze bijeenkomst die op 04.08.2016 gehouden werd, namen ook deel de Voorzitter van de Islamitische Stichting Nederland en de Afgevaardigde Adviseur Religieuze Zaken te Den Haag, Dr. Yusuf Acar en de verantwoordelijke voor de Hadj Organisatie, Cevdet Keskin samen met de religie functionarissen die tijdens de genoemde organisatie een functie zullen hebben. 

Tijdens de bijeenkomst sprak de voorzitter van ISN, Dr. Yusuf Acar de functionarissen toe. Hij gaf aan dat een succesvolle Hadj organisatie afhangt van de inzet van hen en van de offers die zij brengen. Hij drukte de functionarissen dan ook op het hart om de hadj kandidaten die hen worden toevertrouwd, tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat zij hun diensten in rust uit kunnen voeren om daarna terug te keren naar hun families.

Na de toespraak van de voorzitter van ISN, hield Cevdet Keskin, de verantwoordelijke persoon voor de Hadj Organisatie 2016 een presentatie met technische informatie. Het programma voor de vluchten en de functionarissen voor de groepen werd vastgesteld. Na de presentatie werden er vragen beantwoord die met de organisatie te maken hebben. De religie functionarissen kregen praktische tips.

De Hadj Organisatie 2016 van de ISN, bestaat in totaal uit 21 functionarissen waaronder een vrouwelijke en uit 648 Hadj kandidaten. De eerste groep van de hadj kandidaten, die in vier groepen richting de gezegende oorden zullen vertrekken, vertrekt op 27 augustus en de laatste groep op 1 september richting de gezegende oorden.

IMG_6064

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.