Turkish Airlines brengt bezoek aan ISN

Fuat Fırat, Vice Sales President Centraal en Noord-Europa van Turkish Airlines (THY), heeft op 29 september 2022, samen met Directeur Turkish Airlines Amsterdam, een bezoek gebracht aan ISN.

Cengiz İnceosman, die werd aangesteld in Warschau toen hij Directeur was van Turkish Airlines Amsterdam, Şerafettin Ekici, die werd aangesteld als Directeur van Turkish Airlines Amsterdam, en Adem Kılıç, de verkoopchef van Turkish Airlines Amsterdam, waren ook aanwezig tijdens het bezoek.

De delegatie van Turkish Airlines, die met bloemen werd verwelkomd door ISN-voorzitter Muhlis Koç en bestuurslid Cengiz Korkmaz, werd tijdens het bezoek geïnformeerd over de dienstverlening van ISN.

Het genoegen is uitgesproken om met Cengiz İnceosman samen te werken tijdens zijn directeurschap bij Turkish Airlines en er is hem succes gewenst in zijn nieuwe functie. Er is aangegeven dat er ook samengewerkt zal worden met Şerafettin Ekici, die onlangs is aangesteld, en ook hem werd succes gewenst in zijn nieuwe functie. Tijdens het bezoek werd een modelvliegtuig van Turkish Airlines overhandigd aan ISN.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.