Regionale lezing ISN Vrouw en Gezin te Roermond

De afdeling Vrouw en Gezin van de Islamitische Stichting Nederland (ISN) organiseert sinds kort regionale lezingen ten behoeve van vrouwen. De eerste lezing werd gehouden in de ISN Fatih Moskee te Roermond.

De lezing vond plaats op 8 december 2019 en werd mede georganiseerd door vertegenwoordigers van de vrouwenafdelingen uit de regio Rotterdam. Onder de aanwezigen bevonden zich Cevdet Keskin (Algemeen Coördinator ISN), Meral Çelik (Hoofd ISN Vrouw en Gezin), Ali Türk (Onderwijscoördinator ISN), Emre Karabağ (onderwijskundige) en vertegenwoordigers van de diverse vrouwenafdelingen uit de provincie Limburg.

De lezing begon met een recitatie uit de Koran, welke verzorgd werd door de geloofsbedienaar van de ISN Fatih Moskee te Roermond. Nadien hield de voorzitter van de moskee een openingsrede, gevolgd door een toespraak van Çelik. Vervolgens werden er presentaties gehouden, verzorgd door Ayşegül Aşır (geloofsbedienaar), Keskin, Türk en Karabağ. De vertegenwoordigers van de vrouwenafdelingen hebben laten weten erg te spreken te zijn over de lezing en spraken hun hoop uit dat er op regelmatige basis vergelijkbare lezingen worden gehouden.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.