Moskeebestuurders Middelburg brengen bezoek aan ISN

In het kader van het wekelijkse spreekuur dat iedere woensdag in het hoofdkwartier van de Islamitische Stichting Nederland (ISN) plaatsvindt, hebben de onlangs aangetreden bestuursleden van de Yıldırım Beyazıt Moskee te Middelburg een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier in Den Haag. Dit vond plaats op 11 december 2019.

In de moskee heeft onlangs een algemene vergadering plaatsgevonden van waaruit nieuwe bestuursleden zijn gekozen. Het gaat om de nieuwe moskeevoorzitter Bilal Eken en om de overige bestuursleden, zijnde Murat Gümüş, Yüksel Yazıcı, Sonay Peksert en Mehmet Emin Akpınar. De nieuwe bestuursleden hadden een ontmoeting met Muhlis Koç (Bestuursvoorzitter ISN) en met de overige ISN-bestuurders.

Tijdens de ontmoeting namen de bestuursleden de gefiatteerde bestuursovereenkomsten in ontvangst; daarmee werd hun benoeming officieel. De bestuursleden hebben aangegeven gezamenlijk activiteiten te willen ontplooien en spraken hun verwachting uit de nodige steun te krijgen van het hoofdkwartier. Voorzitter Koç feliciteerde de nieuwe bestuursleden met hun benoeming en benadrukte dat vrijwillige inzet voor moskeeën een grote spirituele waarde heeft. Hij beloofde de nieuwe bestuursleden te zullen steunen.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.