Offerfeest-bijeenkomst voor ISN-moskeeën

Ter gelegenheid van de viering van het offerfeest (ied al-adha) werd er op 12 augustus 2019 een bijeenkomst gehouden in de ISN Orhan Gazi Moskee te Den Bosch. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Islamitische Stichting Nederland (ISN) en werd bijgewoond door moskeebestuurders, geloofsbedienaren en lokale moskeegangers.

De bijeenkomst begon met de voordracht van een Koranrecitatie. Vervolgens vonden er diverse toespraken plaats. Deze werden gehouden door dr. Ali Parlak (Raadsman voor Religieuze Zaken te Den Haag), Muhlis Koç (Bestuursvoorzitter ISN), Ali Alıcıkuş (Voorzitter ISN Orhan Gazi Moskee te Den Bosch en tevens Algemeen Bestuurslid ISN) en Aydın Ilgar (Algemeen Bestuurslid ISN). De sprekers feliciteerden de genodigden met het offerfeest.

Het programma eindigde met de verstrekking van versnaperingen. Daarbij werd ook vers vlees geserveerd, afkomstig van een offer dat de ISN Orhan Gazi Moskee te Den Bosch heeft gebracht. Ondanks de zomervakantie was de deelname aan de viering bijster groot.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.