Moskeebestuurders uit noordoostelijke provincies geïnformeerd omtrent wijziging managementstructuur

Op 9 november 2018 vond er een regionale bijeenkomst plaats waarin moskeebestuurders geïnformeerd werden omtrent het gewijzigde organisatiemodel van Islamitische Stichting Nederland (ISN).

De bijeenkomst vond plaats in de ISN Eyüp Sultan Moskee te Apeldoorn en werd bijgewoond door diverse ambtsdragers en bestuurders. Onder de aanwezigen bevonden zich Tuna Yücel Modrak (Consul-Generaal van de Republiek Turkije te Deventer), Osman Gülbe (Secretaris Raad van Toezicht), Muhsin Köktaş (Penningmeester Raad van Toezicht), Adil Çiftçi en Recep Ayaz (beiden Lid Raad van Toezicht), Cengiz Korkmaz (Voorzitter College van Bestuur), Mustafa Yiğit (Penningmeester College van Bestuur) en ISN-moskeebestuurders uit de provincies Drenthe, Friesland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Utrecht en Groningen.

De bijeenkomst startte met een openingstoespraak van Ayhan Tonca (Voorzitter ISN Eyüp Sultan Moskee te Apeldoorn) en Tuna Yücel Modrak. Nadien hielden ISN-bestuurders een uitvoerige presentatie over het gewijzigde organisatiemodel van ISN, over veiligheidsvoorzieningen rondom gebedshuizen en over overige actuele onderwerpen. Na een vraag-en-antwoordsessie brachten moskeebestuurders relevante suggesties in, die een voor een werden vastgelegd voor nadere beschouwing.

 

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.