Mededeling Uitvaartfonds ISN omtrent updaten contactgegevens

Om de donateurs van de ISN Uitvaartfonds beter en sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij in 2021 schriftelijk te kennen gegeven dat we overstappen naar een digitaal systeem en vroegen wij om de actuele mailadressen en telefoonnummers van onze donateurs. Het nieuwe systeem biedt de volgende mogelijkheden:

  • Door online in te loggen op de online omgeving van het Uitvaartfonds, kunnen onze donateurs hun gegevens veiliger en sneller actualiseren.
  • Met het nieuwe systeem kunnen onze donateurs eenvoudig registraties en mutaties doorgeven (zoals adreswijziging, registratie echtgenoot/echtgenote en kinderen, wijziging bankgegevens, machtiging, etc.).
  • Het is mogelijk om de nabestaanden van de overledene realtime te informeren over het proces, van overlijden tot de begraving.

Donateurs die via het onderstaande formulier hun actuele mailadres en telefoonnummer achterlaten, ontvangen zo snel mogelijk een informatiebrief en een digitale pas.

Onze donateurs die per e-mail nog geen informatiebrief hebben ontvangen, behouden hun rechten indien zij hun hun bijdragen in de voorgaande jaren hebben voldaan. Zij dienen uiterlijk eind mei 2022 hun actuele contactgegevens door te geven aan het ISN Uitvaartfonds en hun betaling zo spoedig mogelijk te voldoen (indien deze nog niet is voldaan).

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Islamitische Stichting Nederland (ISN)
Ondersteuning Uitvaartfonds

Link naar het formulier: www.diyanet.nl/cenazefonu-mail-ve-telefon-guncellemesi

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.