Lezingen over familiezaken afgerond

In samenwerking met het Haagse Adviseurschap voor Religieuze Zaken heeft Islamitische Stichting Nederland (ISN) een reeks lezingen over familiezaken gehouden. De laatste lezing vond plaats op 22 april 2019.

Bij elkaar zijn er tussen 7 april 2019 en 22 april 2019 22 lezingen gehouden in ISN-moskeeën. De laatste reeks lezingen werd gehouden in de ISN Abdulkadir Geylani Moskee te Hoorn, ISN Eyüp Sultan Moskee te Apeldoorn, ISN Hacı Bayram Moskee te Alkmaar, ISN Laleli Moskee te Rotterdam, ISN Türkiyem Moskee te Arnhem, ISN Alaattin Moskee te Enkhuizen, ISN Mevlana Moskee te Boxtel en ISN Waterland Moskee te Purmerend.

Als sprekers werd gekozen voor drie deskundige vrouwelijke predikers die in dienst zijn van het Presidium voor Religieuze Zaken, zijnde Amine Nuriye Çıtırık, Ayşe Akkoç en Habibe Yavaş.

De lezingen werden gekenmerkt door haar interactieve karakter: na een voordracht werden de deelnemers in staat gesteld om vragen te stellen. De sprekers gingen specifiek in op thema’s als het belang van het gezin, het huwelijk, effectieve communicatie binnen het gezin en effectieve opvoeding. De lezingen werden hoofdzakelijk bezocht door vrouwelijke geïnteresseerden.

De lezingen waren vrij toegankelijk voor iedereen.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.