ISN verzorgt iftar voor de regio Deventer

Net als voorgaande jaren organiseerde de Islamitische Stichting Nederland (ISN) ook dit jaar weer een traditionele vastenmaalbijeenkomst (iftar) ten behoeve van moskeebestuurders. Deze drukbezochte iftars werden dit jaar verspreid over vier ISN-regio’s gehouden.

De iftar voor de regio Deventer werd gehouden bij de ISN Mehmet Akif Moskee te Harderwijk. Deze vond plaats op 9 juni 2018. Onder de aanwezigen waren prof. dr. Yavuz Ünal (Raadsman voor Religieuze Zaken te Den Haag), bestuursleden van de Turks Islamitische Culturele Federatie (TICF), bestuursleden van moskeeën die gevestigd zijn in regio Deventer en tot slot vertegenwoordigers van de regionale Vrouwencommissie.

Voorafgaand aan de iftar hield Ünal een toespraak. Daarnaast stond Ünal stil bij het proces

en de inspanningen rondom de inzameling en verdeling van armenbelasting (zakat), liefdadigheidsgelden (sadaqa al-fitr) en overige donaties. Ünal bedankte de lokale moskeebestuurders vanwege hun medewerking aan deze dienstverlening van ISN.

De vertegenwoordigers van de regionale Vrouwencommissie overhandigden het bedrag dat zij hebben ingezameld in het kader van een liefdadigheidsproject aan de Raad van Bestuur van ISN.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.