ISN lanceert vernieuwde webshop

De Islamitische Stichting Nederland (ISN) heeft een nieuwe webshop gelanceerd, met verbeterde techniek en design. Deze online winkel beschikt over een uitgebreide collectie boeken, geschenken en gebedsartikelen. De webshop is ondergebracht bij Vakif BV te Den Haag, de handelstak van ISN. De nieuwe webshop is per 16 juli 2020 in de lucht, te bereiken via deze link: www.isnshop.nl.

De webshop heeft een groot en divers aanbod van islamgerelateerde lectuur, literatuur, brochures, tijdschriften, gebedsartikelen en souvenirs. Naast boeken die zijn uitgegeven door het Presidium voor Religieuze Zaken zijn er ook actuele populaire boeken en andere bestsellers verkrijgbaar.

De webshopcollectie wordt de komende tijd verder verruimd met Nederlandstalige islamitische literatuur, zoals handboeken over de islamitische leer en de geloofspraktijk, hadith-bundels en een nieuwe geannoteerde Koranvertaling.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestigingsmail met een track&trace-code om je bestelling te volgen. De bezorging wordt uitgevoerd door PostNL. Betalen kan met iDeal.

Fysiek bezoek is eveneens mogelijk. Vakif BV is elke werkdag geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en is gelegen aan de Oder 13, 2491 DD Den Haag. Vragen over bestellingen en producten? Bel dan tijdens kantooruren naar 070-7830040 of stuur een e-mail naar kitap@diyanet.nl.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.