ISN lanceert Project Buurtcontainer

Als Islamitische Stichting Nederland (ISN) willen wij onze dank uitspreken aan al onze donateurs die tot nu toe hulp – in natura of geld – hebben geleverd. We zitten nu in een fase waarin degenen die getroffen zijn door de aardbeving voorzien moeten worden van onderdak. Om deze reden heeft de ISN een buurtcontainerproject opgezet onder de naam “Doneer ook een woning”.

Om te voorzien in die behoefte, richt de ISN samen met de Stichting Diyanet Turkije (TDV) containerwijken in in het rampgebied ten behoeve van burgers die door de aardbeving zijn getroffen. Het project is ontworpen als 1+1 gemeubileerde containerwoningen. De woningen worden uitgerust met benodigdheden als een koelkast, bed, plint, haard, verwarming, waterverwarmer, tapijt, tafel, stoel en bank.

Het in de actie vermelde bedrag (€ 6.450,-) is het bedrag voor één volledig ingerichte container. Degenen die hieraan willen bijdragen, kunnen een volledige of gedeeltelijke donatie doen. Moge Allah uw reeds gedane hulp en uw voorgenomen hulp accepteren, en moge het van nut zijn.

Link om te doneren
Link naar de poster (PDF)

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.