Inzamelingsactie Jemen onverminderd voortgezet

De spanningen die sinds 2015 in Jemen woeden hebben geleid tot een humanitaire crisis in de regio. Tienduizenden Jemenieten zijn omgekomen van de honger.

Om deze trend een halt toe te roepen is de afdeling Filantropie van de Islamitische Stichting Nederland (ISN) in 2018 gestart met het werven van financiële bijdragen. Menig jeugdafdeling, vrouwenafdeling en moskeebestuurder van ISN heeft sindsdien proactief meegewerkt aan de inzamelingsactie. Wij zijn hen dan ook erg erkentelijk.

Het bedrag dat tot nu toe is ingezameld bedraagt 390.323 euro. Deze som is via Stichting Diyanet Turkije terechtgekomen bij de behoeftigen in Jemen. Ook in de vastenmaand Ramadan wordt de inzamelingsactie onverminderd voortgezet. We staan immer aan de zijde van de onderdrukten.

Wij rekenen ook op uw financiële bijdrage. U kunt op twee manieren meedoen aan de inzamelingsactie. U kunt kiezen voor een bankoverschrijving (rekeningnummer: NL75RABO 0130 404 535 t.n.v. ISN). Vermeld daarbij als omschrijving “Hulpactie Jemen”. Een tweede optie is om uw bijdrage middels iDeal te voldoen. Klik daarvoor op de deze link. 

Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.