Iftar-bijeenkomst voor moskeebestuurders

De Islamitische Stichting Nederland (ISN) heeft op 18 mei 2019 een iftar-bijeenkomst georganiseerd voor lokale moskeebestuurders uit de regio Noord-Nederland. Dit vond plaats in de ISN Mehmet Akif Ersoy Moskee te Harderwijk.

De bijeenkomst werd bijgewoond door Tuna Yücel Modrak(Consul-Generaal van de Republiek Turkije te Deventer), Mehmet Yürek (Bestuursvoorzitter ISN), Mustafa Yeşilorman (Attaché voor Religieuze Zaken ambtsgebied Deventer), Ömer Altay (Voorzitter Turks-Islamitische Culturele Federatie TICF), diverse leden van de onderafdelingen van ISN, lokale bestuurders van moskeeën die verbonden zijn aan ISN, vertegenwoordigers van de lokale vrouwenafdelingen en vertegenwoordigers van de lokale jongerenafdelingen.

Het programma begon met een recitatie uit de Koran. Hierna werden diverse (welkomst)toespraken gehouden door de aanwezige ambtsdragers. Vervolgens werd de gezamenlijke iftar gehouden, vergezeld door lofliederen – bespeeld met een ney-muziekinstrument – die verzorgd werden door ISN-Onderwijscoördinator Mücahit Batman.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.