Hulpactie ISN voor Libië

Als gevolg van de overstroming in Libië zijn er duizenden mensen om het leven gekomen, zijn duizenden families dakloos geraakt en duizenden mensen vermist geraakt. Wij vragen de barmhartigheid van Allah voor onze broeders en zusters die bij deze ramp hun leven hebben verloren, een spoedig herstel voor de gewonden en geduld en kracht voor het Libische volk.

In februari 2023 werd Turkije opgeschrikt door een grote natuurramp, omschreven als de ramp van de eeuw. Deze grote ramp werd opgevolgd door de aardbeving in Marokko, waarbij duizenden mensen hun leven verloren.

Recentelijk werd ook Libië geconfronteerd met een grote natuurramp. Een verschrikkelijke medicane en de daaropvolgende overstroming zorgden ervoor dat duizenden mensen omkwamen, duizenden gezinnen dakloos raakten en duizenden mensen vermist raakten. Als ISN lanceren bij een hulpactie om materiële en morele steun te bieden aan het Libische volk, dat moeilijke tijden doormaakt, teneinde hun wonden te genezen en hun pijn te delen. Wij rekenen op de steun van onze liefdadigheidsgezinde broeders en zusters. Moge Allah uw hulp accepteren en ons beschermen tegen alle vormen van rampen. Āmīn.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.