Finalisten online kenniscompetitie ISN worden bekroond met de kleine bedevaart (umra)

ISN-Jongeren, een onderafdeling van de Islamitische Stichting Nederland (ISN), heeft tussen 1 mei 2020 en 23 mei 2020 een kenniscompetitie gehouden onder jongeren.

Het startschot werd gegeven door dr. Ali Parlak (Afgevaardigde Raadsman voor Religieuze Zaken). Tijdens de kenniscompetitie kwamen meerdere religieuze thema’s aan bod. Aanvankelijk kwamen er per quiz vijftien vragen aan de orde, later werd dit opgehoogd naar twintig vragen per quiz. De extra bonusvragen zorgden voor veel gespreksstof.

De competitie werd dankzij Ali Gökçe in goede banen geleid, de voorzitter die de uitzendingen heeft gecoördineerd en tevens verantwoordelijk is voor de sociale media. De quizvragen werden samengesteld door het hoofdbestuur van ISN-Jongeren.

De competitiecommissie bestond uit de volgende personen:

1-Yüksel Kaya (geloofsleer)
2-Necati Akbulut (aanbidding)
3-Dr. Sami Bakır (biografie van de Profeet)
4-Meral Çelik (ethiek, tevens redactieverantwoordelijke)
5-Sümeyye Akçan (cultuur)

Er was veel animo voor de kenniscompetitie, waaraan zo’n 500 jongeren deelnamen. De top tien werd door Muhlis Koç (Voorzitter ISN) bekendgemaakt. De finalisten komen op 5 juli 2020 bij elkaar in de ISN Tevhid Moskee te Venlo. De uiteindelijke drie winnaars komen in aanmerking voor de kleine bedevaart (umra). Voor de overige deelnemers is er een troostprijs.

De tien finalisten:

1-Osman Celil Ziylan
2-Cennet Karaduman
3-Rüveyda Bağcı
4-Nurgül Sayılgan
5-Elif Keskin
6-Semih Yılmaz
7-Yasin Özyürek
8-Rabia Sayılgan
9-Abdullah Dumlupınar
10-Büşra Demir

Wij feliciteren alle deelnemers en wensen hen veel succes.

Hoofdbestuur ISN-Jongeren

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.