Documentairecompetitie en Mediaschool

✓ Met deze wedstrijd is het de bedoeling om schriftelijk en visueel materiaal te produceren dat de geschiedenis van iedere ISN-moskee presenteert, vanaf de oprichting tot het heden.

✓ Iedereen die aan de competitie meedoet, wordt getraind in het maken en schrijven van documentaires. Op 30 en 31 oktober 2021 start de eerste fase van deze cursus (Mediaschool). De trainings- en adviesactiviteiten zullen door onze instelling worden voortgezet.

✓ De winnaar wordt beloond met een geldbedrag van 1.500 euro, de tweede met 1.000 euro en de derde met 500 euro.

Wie kunnen meedoen?

Alle jongeren tussen 17 en 30 jaar oud.

Periode: zes dagen (30 en 31 oktober 2021, 13 en 14 november 2021 en 11 en 12 december 2021).

Deadline voor aanmelding: 17 oktober 2021.

Datum interviews: 22 oktober 2021.

Locatie: wordt t.z.t. aan de deelnemers bekendgemaakt.

Cursusgeld: niet van toepassing (gratis). Om de oplevering van de documentaire te garanderen, wordt tijdens het interview wel om een aanbetaling van 150 euro verzocht. Deze vergoeding wordt terugbetaald wanneer de documentaire wordt opgeleverd.

Inhoud van de cursus: wordt t.z.t. aan de deelnemers bekendgemaakt.

Online aanmeldformulier

Vul het online aanmeldformulier in om deel te nemen aan de cursus Documentairecompetitie en Mediaschool. LINK ONLINE FORMULIER 

De aanmeldingen worden zo snel mogelijk in behandeling genomen. Als de aanmeldingen zijn ontvangen, zal een van onze medewerkers contact opnemen met de kandidaten. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met info@islamicinstitute.nl.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.