Commissie voor Begeleiding en Toezicht bijeen

De aan de Islamitische Stichting Nederland (ISN) verbonden Commissie voor Begeleiding en Toezicht is op 10 januari 2018 bijeengekomen. De bijeenkomst vond plaats in het hoofdgebouw van ISN te Den Haag.

Onder de aanwezigen waren Prof. dr. Yavuz Ünal (Raadsman van Religieuze Zaken te Den Haag), Göksel Arıbaş (lid Raad van Bestuur), diverse personeelsleden en leden van de Commissie voor Begeleiding en Toezicht.

De bijeenkomst begon met een openingstoespraak van Ünal. Ünal gaf daarin aan dat het doel van de bijeenkomst wederzijdse kennismaking is en om aan te horen welke activiteiten de commissie verwezenlijkt. Ünal gaf commissiehoofd Recep Erkoç en de afzonderlijke leden de mogelijkheid om te spreken over de activiteiten van de commissie.

De leden van de commissie deelden hun ervaringen en verkondigden hun standpunten inzake de professionalisering van moskeebesturen. Ünal beloofde dat de suggesties van de commissie worden vastgelegd en dat het Raad van Bestuur de nodige stappen zal zetten voor verdere professionalisering. Na afloop bedankte Ünal de deelnemers voor hun inbreng.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.