Afreis vrijwillige pelgrimagetochten decembermaand voltooid

De door de ISN Bedevaartorganisatie georganiseerde vrijwillige pelgrimagetocht (umra) voor december 2017 is succesvol afgerond. In totaal zijn er acht groepen afgereisd verspreid over vier vertrekdata, met een totaal van 303 deelnemers. De laatste groep vertrok op 28 december 2017. Die laatste groep bestaat uit 194 deelnemers.

De Islamitische Stichting Nederland (ISN) heeft dit jaar ook de meereizende studenten bekostigd. Op deze manier stimuleert ISN de deelname van studenten uit de leeftijdscategorie 16 tot 22 jaar uit het hele land, die vanwege de kerstvakantie vrij zijn. In totaal participeren 140 studenten in de umra.

Deelnemende studenten nemen gedurende hun verblijf deel aan een uniek onderwijsprogramma. Daarnaast worden ze verwelkomd door prof. dr. Ali Erbaş, de voorzitter van het Presidium voor Religieuze Zaken. Erbaş zal ook spreken tijdens een conferentie waar de studenten aan deel zullen nemen.

De acht groepen vertrokken op respectievelijk 9, 23, 24 en 28 december 2017, allen voorzien van een begeleider, waarvan drie vrouwelijke.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.