Nederland slaat handen ineen voor Turkije

De benefietavond van de Islamitische Stichting Nederland (ISN), die live werd uitgezonden op sociale media en Vakif TV, is met grote belangstelling gevolgd.

Het benefiet vond op 10 februari 2023 plaats in de conferentiezaal van de ISN Ahi Evran Moskee te Den Haag. Onder de aanwezigen bevonden zich Selçuk Ünal (Ambassadeur van Turkije te Den Haag), Jan van Zanen (Burgemeester van Den Haag), Prof. Dr. Haluk Songur (Raadsman voor Religieuze Zaken te Den Haag), Muhlis Koç (Voorzitter ISN), leden van het ISN-bestuur, moskeevoorzitters, vertegenwoordigers van ngo’s, moskeebezoekers en liefdadigheidgevers.

Tijdens het programma, waarbij emotionele momenten niet ontbraken, is een groot bedrag aan hulp ingezameld. Ook werd er een live verbinding tot stand gebracht met functionarissen van de Stichting Diyanet Turkije. Daarnaast was er ook een live verbinding met uitvaartverzorgers en personeelsleden van ISN. Het benefiet wordt op zaterdag 11 februari 2023 tussen 19:00 en 0:00 uur voortgezet. De functionarissen bedanken iedereen voor hun gulle giften.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.