ISN start inzamelingsactie na een reeks bosbranden in Turkije

Na de verwoestende overstroming in het noorden van Turkije, worden andere gebieden van Turkije momenteel geteisterd door een reeks bosbranden. Als gevolg hiervan zijn er vele dodelijke slachtoffers te betreuren. Tienduizenden hectare aan grond is verwoest en de bosbranden hebben grote gevolgen voor de omringende steden en dorpen. Vele wijken en complete dorpen zijn geëvacueerd, daarnaast zijn vanwege de branden veel dieren om het leven gekomen.

Om de herbebossing van de getroffen gebieden te steunen en de slachtoffers van de bosbranden bij te staan, is de Islamitische Stichting Nederland (ISN) een inzamelingsactie gestart. Wij verzoeken iedereen om deze inzamelingsactie te steunen. Laten we gezamenlijk de helpende hand bieden om samen het vuur te doven en samen de wonden van de branden te helen.

Wij bidden tot onze Heer dat de bosbranden zo snel mogelijk onder controle komen en er geen mensenlevens meer te betreuren vallen. Wij vragen Allah om genadig te zijn voor onze overleden broeders en zusters. Onze condoleance gaan uit naar hun families en dierbaren. Wij wensen onze broeders en zusters die getroffen zijn door de brand veel beterschap toe.

U kunt meedoen aan onze actie via onze website www.diyanet.nl of door een bedrag te doneren naar het rekeningnummer NL75 RABO 0130 4045 35 ten name van ISN Acties-Kampanya. Vermeld bij een handmatige overboeking als omschrijving “Orman Yangınları Kampanyası”.

Tevens houden alle ISN-moskeeën op vrijdag 6 augustus 2021 een collecte voor deze actie.

Om online te doneren: iDeal LINK

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.