ISN-moskeeën zetten zich in voor liefdadigheid

Te midden van de zegeningen van de vastenmaand Ramadan zetten vrijwilligers van ISN zich vol bevlogenheid in voor de samenleving. Zo worden er iftar-pakketten samengesteld om ze vervolgens bij de oudere en kwetsbare mensen te bezorgen.

Tevens brengen vrijwilligers die actief zijn binnen ISN-Jongeren pro-actief bezoek aan oudere en minderbedeelde mensen. Zij bezorgen gebedstijdenkalenders, rozen, boeken, maaltijden en lekkernijen. De bezochte gezinnen hebben laten weten de organisatie erg dankbaar te zijn voor dit gebaar.

Meerdere ISN-moskeeën hebben zich aangesloten bij dit initiatief, waaronder de ISN Mescidi Kuba Moskee te Best, ISN Sultan Ahmet Moskee te Zaandam, ISN Selimiye Moskee te Enschede, ISN Bilali Habeşi Moskee te Etten-Leur, ISN Mehmet Akif Ersoy Moskee te Harderwijk, ISN Ayasofya Moskee te Hengelo en ISN Akşemseddin Moskee te Beverwijk.

Moskeebestuurders, religieuze bedienaren, vrouwenafdelingen, jongerenafdelingen en alle andere vrijwilligers doen gedurende de Ramadan hun best om de zwakkeren in de samenleving dienstbaar te zijn.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.