ISN hervat godsdienstonderwijs in de aangesloten moskeeën

Het bestuur van de Islamitische Stichting Nederland (ISN) heeft onlangs besloten om het godsdienstonderwijs in de moskeeën weer te hervatten. Vanwege de uitbraak van het coronavirus en de zomervakantie konden leerlingen geen fysieke lessen meer volgen. 

Met de start van het nieuwe schooljaar beginnen ook de godsdienstlessen; de startdatum verschilt per regio. ISN heeft aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen die moeten voorkomen dat het virus zich verder verspreidt. Zo wordt er gewerkt met kleine klassen.

Leerlingen die zich hebben geregistreerd krijgen kosteloos studieboeken. Iedere moskee heeft een roll-up banner ontvangen waarop staat uitgebeeld dat de lessen weer zijn hervat. Daarnaast hebben alle moskeeën een digitale informatiefolder ontvangen met daarin informatie over de voorzorgsmaatregelen, bestemd voor de moskeebesturen, leerlingen en de ouders/verzorgers.

Zowel de leerlingen als de ouders/verzorgers zijn verheugd; lange tijd konden leerlingen geen fysieke lessen volgen. Met de genomen maatregelen hopen wij de risico’s van de verspreiding van het virus te ondervangen.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.