ISN gaat alliantie aan met Turkish Airlines inzake excursies naar Jeruzalem

De Islamitische Stichting Nederland (ISN) heeft op 5 juli 2018 een convenant gesloten met Turkish Airlines. Dit gebeurde in hotel Corendon te Amsterdam.

Onder de gegadigden bevonden zich prof. dr. Yavuz Ünal (Voorzitter Commissie van Toezicht ISN), Cengiz Inceosman (Country Manager Turkish Airlines), Abdullah Kaya (Coördinator ISN), Cevdet Keskin (Algemeen Directeur Vakif BV), diverse moskeebestuurders, vertegenwoordigers van de Vrouwencommissies en Palestijnse touroperators.

De bijeenkomst begon met een presentatie van Turkish Airlines. Vervolgens hield Ünal een toespraak over de betekenis van Jeruzalem voor moslims. Keskin verklaarde dat ISN reeds samenwerkt met Turkish Airlines aangaande vliegtickets bij repatriëring van overledenen en bij bedevaartdiensten en dat deze samenwerking ook op andere terreinen kan plaatsvinden. De organisatie van excursies naar Jeruzalem is daar dan ook een logisch voortvloeisel van. Deelnemende Palestijnse touroperators hielden eveneens diverse presentaties over hun aandeel in de geplande excursies. Na een vragenronde en een versnapering, verzorgd door Turkish Airlines, kwam er een akkoord over de samenwerking.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.