ISN-bestuurders brengen beleefdheidsbezoek aan moskeeën te Arnhem en Venlo

Diverse bestuursleden van Islamitische Stichting Nederland (ISN) hebben op 3 februari 2019 een officieel bezoek gebracht aan een tweetal lokale moskeevestigingen die gelieerd zijn aan ISN.

De bezochte moskeevestigingen zijn ISN Türkiyem Moskee te Arnhem en ISN Tevhit Moskee te Venlo. De bezoeken werden afgelegd door een afvaardiging die bestond uit Muhsin Köktaş (Penningmeester Raad van Toezicht), Recep Ayaz (Lid Raad van Toezicht) en Cengiz Korkmaz (Voorzitter College van Bestuur).

Tijdens het bezoek aan ISN Türkiyem Moskee te Arnhem overlegden de ISN-bestuurders met de lokale moskeebestuurders over actuele thema’s.

Tijdens het bezoek aan ISN Tevhit Moskee te Venlo werd het terrein verkend alwaar de bouw van een van een moskeepand gaande is. De ISN-bestuurders werden tevens verwittigd omtrent de voortgang van het bouwproject.

De bouw van de moskee ving aan in november 2016 en bevindt zich thans in een vergevorderd stadium. Na afronding van de laatste fase van de bouw wordt de omgeving ingericht. Nadien wordt de moskee in gebruik genomen.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.