Donorwervingactie voor Efe Ünal

De 8-jarige Ünal Efe Taşkapan uit Zwijndrecht heeft met spoed een stamceldonor nodig. Om het leven van Efe Ünal te redden, maar ook van anderen, heeft Bade Foundation in samenwerking met de stichting Matchis en ISN Yavuz Sultan Selim moskee een donorwervingsactie georganiseerd.

Op zijn derde kreeg hij de diagnose leukemie, na twee jaar chemokuren en bestralingen werd Ünal Efe schoon verklaard, maar afgelopen juni was het opnieuw mis. Omdat de chemokuur niet meer aanslaat, is een beenmergtransplantatie zijn enige hoop. Om de kans de vergroten komen zijn ouders, vrienden en verschillende hulporganisaties in actie. De donorwervingsactie werd op 23 september jl. georganiseerd in de ISN Yavuz Sultan Selim Moskee en was een groot succes met nieuwe donoren.

Islamitische Stichting Nederland hecht veel waarde aan maatschappelijke en sociale betrokkenheid. Niet alleen binnen de eigen organisaties, maar wij streven ook naar participatie naar sociaal maatschappelijke onderwerpen die zich in Nederland afspelen.

In de komende tijd zal ISN nauw samenwerken met hulporganisaties om stamcel doneren te werven.

[widgetkit id=3977]

 

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.