ISN-pelgrims veilig teruggekeerd 

Pelgrims die dit jaar met de Bedevaartorganisatie van de Islamitische Stichting Nederland (ISN) zijn afgereisd naar pelgrimsoord Mekka zijn na volbrenging van hun bedevaartrituelen huiswaarts gekeerd. 

De pelgrims hebben op 7 september 2018 voet aan wal gezet op luchthaven Schiphol. Het gaat om 500 pelgrims verspreid over drie bedevaartgroepen die op 8 augustus 2018 waren afgereisd. De pelgrims werden warm verwelkomd door Cevdet Keskin (Algemeen Directeur en Procesmanager Bedevaartorganisatie Vakif BV) en door verwanten en vrienden van de pelgrims. De emoties en de blijdschap van de teruggekeerde pelgrims werd veelvuldig vastgelegd op foto’s.

Na afloop van dit heuglijke moment verklaarde Keskin desgevraagd verblijd te zijn met de veilige terugkomst van de pelgrims. Ook gaf hij te kennen dat ISN een enquête-onderzoek is gestart om de tevredenheid van de pelgrims in kaart te brengen, hetgeen gebruikt zal worden voor de evaluatie van het bedevaartproces. Om het aantal respondenten te maximaliseren deed Keskin beroep op de bereidwilligheid van de pelgrims.

De pelgrims kunnen digitaal meedoen aan de enquête via een adreslink die de pelgrims binnenkort ontvangen of via de bannerknop op de ISN-webpagina. De enquêteduur bedraagt maximaal vijf minuten.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.