Directeur Religieuze Publicaties brengt bezoek aan ISN

Dr. Fatih Kurt (Algemeen Directeur Religieuze Publicaties bij het Presidium voor Religieuze Zaken) heeft op 2 augustus 2019 een werkbezoek afgelegd aan de Islamitische Stichting Nederland (ISN) te Den Haag.

Kurt werd verwelkomd door dr. Ali Parlak (Waarnemend Raadsman voor Religieuze Zaken te Den Haag), Muhlis Koç (Bestuursvoorzitter ISN), Cevdet Keskin (Algemeen Coördinator ISN) en door het aanwezige personeel.

Tijdens het bezoek kreeg Kurt een rondleiding door het historische hoofdgebouw van ISN. Daarbij kreeg hij ook informatie over de dienstverlening van ISN. Nadien werd er een presentatie gegeven over religieuze vertaalprojecten, verzorgd door Ahmed Bulut (Specialist Religieuze Vertalingen ISN). De presentatie stond in het teken van publicatiebeleid, kwaliteitsstandaarden en reeds afgeronde en onderhanden religieuze vertaalprojecten. Cevdet Keskin (Algemeen Coördinator ISN) en Hüseyin Şen (Research Coördinator ISN) gaven informatie over toekomstige vertaalprojecten en over de aansturing daarvan.

Kurt juichte de vertaalinitiatieven van ISN toe. Ook deelde hij zijn adviezen en ervaringen op het gebied van religieuze publicaties en voegde hij eraan toe de vertaalprojecten van ISN te zullen steunen en te faciliteren.

Copyright © Islamitische Stichting Nederland. Alle rechten voorbehouden.