Medewerker Islamitische Uitvaartverzorger

OMSCHRIJVING
Daar het aantal klanten van Vakif B.V. in toenemende mate groeit, is het voor ons van belang dat we de kwaliteit van onze dienstverlening blijven waarborgen. In dat kader zijn wij op zoek naar een uitvaartverzorger die iedere dag met passie en bevlogenheid ten dienste wil staan van onze klanten.

WIE WE ZIJN
Het begeleiden van de uitvaart voor overleden behoort tot de voornaamste diensten van de Vakif B.V. Het doel van onze uitvaardiensten is om het uitvaartproces gestroomlijnd en conform onze kwaliteitsnormen te verwezenlijken. Hiervoor heeft Vakif B.V. aanvankelijk enkele theologisch geschoolde uitvaartverzorgers in dienst genomen.

FUNCTIE-EISEN
Je bent een stressbestendige, geduldige en een enthousiaste uitvaartverzorger die 40 uur per week beschikbaar is. Je bent nauw betrokken bij de overledene en diens nabestaanden en steekt hen graag een hart onder de riem in moeilijke tijden die ze ondergaan. Verder ga je uitdagingen niet uit de weg en werk je nauw samen met collega’s en andere medewerkers van verschillende uitvaartcentrums. Een gezonde dosis aan empathie en geduld is voor deze baan onmisbaar.

HOE EEN DAG ALS UITVAARTVERZORGER ERUIT KAN ZIEN
Als uitvaartdienst zijn wij 24/7 bereikbaar om binnenkomende overlijdensmeldingen te behandelen en de bijhorende taken te verdelen onder de collega’s. De nabestaanden kunnen niet alleen hun verdriet bij ons kwijt, maar ook alle relevante zaken rondom het overlijden. Zo laten we de overledene niet alleen overplaatsen naar de benodigde bestemmingen, maar zorgen wij ook voor alle administratieve handelingen die nodig zijn om de overledene te repatriëren. De uitvaarverzorger is betrokken bij alle relevante werkzaamheden en ziet hij erop toe dat het uitvaartproces conform islamitische voorschriften en interne reglementen verloopt. Zo wordt de overledene ritueel gewassen en wordt het dodengebed voor hem verricht. We
werken conform het motto: uw overledene is ons overledene, uw verdriet is de onze.

WAT WE VRAGEN
• Om 24/7 bereikbaar te zijn om binnenkomende overlijdensmeldingen af te handelen en onderling taken af te stemmen met collega’s.
• In overleg met de nabestaanden van de overledene de uitvaartdienst en administratieve werkzaamheden, zowel voorafgaand als na afloop van de begrafenis, te bewaken en af te handelen.
• In staat zijn om de rituele wassing volgens de islamitische voorschriften uit te voeren ingeval van afwezigheid van een lijkwasser.
• Zorg te dragen voor lijkvervoer.
• In staat te zijn om het dodengebed te verrichten in geval van afwezigheid van de
dienstdoende geloofsbedienaar.
• In overleg met het bestuur taken uit te voeren die aan jou worden toegewezen.

JE BENT
• In bezit van een Rijbewijs B.
• In staat om te werken conform formele en gestandaardiseerde procedures.
• Beheerst Nederlandse en Turkse taal

WAT WIJ JOU BIEDEN
• Een uitdagende baan, met een contract voor bepaalde tijd (een jaar) met uitzicht op een vaste aanstelling, waarin je jezelf verder ontwikkelt bij een van de grootste gerenommeerde uitvaartdienst van Nederland.
• Een veelzijdige en afwisselende functie.
• Een prettige en dynamische werkomgeving.

HEEFT U INTERESSE?
Heb je interesse in de functie, stuur dan je motivatie om bij ons te willen werken en je CV per mail naar sollicitatie@diyanet.nl.